Vacature medewerkers en/of stagiaires

mei 13, 2024

Wij hebben meerdere vacatures voor medewerker en/of stagiaires.

Wil jij deel uitmaken van een  persoonlijk deurwaarderskantoor met meer dan 35 jaar ervaring in de juridische dienstverlening? Bij Deurwaarderskantoor Busscher zijn we op zoek naar een gepassioneerde (Juridisch) Administratief Medewerker om ons team in Steenwijk te versterken.

Functieomschrijving:

Als medewerker bij Deurwaarderskantoor Busscher ben je een essentiële schakel in ons team. Je zult verantwoordelijk zijn voor een breed scala aan administratieve taken, waaronder het beheren van juridische documentatie, het voorbereiden van gerechtelijke stukken en het ondersteunen van onze deurwaarders in hun dagelijkse taken. Je werkt nauw samen met ons team van betrokken professionals om ervoor te zorgen dat onze klanten de hoogste kwaliteit van dienstverlening ontvangen.

Wat kun je bij ons verwachten?

Een dynamische werkomgeving in een klein team, waar jouw bijdrage echt het verschil maakt.

Ondersteuning en ontwikkelingsmogelijkheden om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen en te groeien in je carrière.

Jouw Profiel:

Je bent nauwkeurig, proactief en in staat om zelfstandig te werken.

Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent in staat om effectief te communiceren met klanten en collega’s.

Je hebt affiniteit met juridische processen en bent in staat om snel nieuwe informatie te leren.

Je staat stevig in je schoenen.

Interesse?

Ben jij klaar om de volgende stap in je carrière te zetten en deel uit te maken van ons gedreven team bij Deurwaarderskantoor Busscher? Stuur dan je CV naar deurwaarder@busscherbv.nl
Wij kijken ernaar uit om van je te horen en verwelkomen je graag in ons team!