REKENING VOLDOEN

Betalen met iDeal

https://online.busscherbv.nl/live/oo/BUS/pay/

Bent u gedagvaard voor een zitting of wilt u een ontruiming voorkomen met een betaling, neem dan ook telefonisch contact met ons op.

Contant of per pin
Tijdens onze openingstijden kunt u met pin of contant betalen aan onze balie.

Overmaken
Als u een betaling aan ons wil overmaken, kan dat op een van onze derdengeldrekeningen:

NL41 INGB  0000 4963 10

Vermeld bij uw betaling altijd uw dossiernummer, zodat wij uw betaling tijdig kunnen verwerken.

Ontruiming voorkomen
Als u een procedure, beslaglegging of ontruiming wil voorkomen met een betaling, neemt u dan ook telefonisch contact met ons op.

AMBTELIJK STUK

U heeft van de deurwaarder een ambtelijk stuk ontvangen. Door de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders is voor een aantal ambtshandelingen een bijsluiter met eenvoudige uitleg ontwikkeld. Deze zijn aangehecht aan ons exploot.  https://www.kbvg.nl/1149/ik-heb-schulden/juridische-bijsluiters.html

HULP BIJ AFBETALEN

Heeft u een brief van ons ontvangen of bezoek gehad? Het is verstandig om contact op te nemen met ons. Wij kunnen u adviseren met betrekking tot een duurzame oplossing en rekening houden met uw belangen. Wij wijzen u de weg naar mogelijke oplossingen, al dan niet via hulpverlenende instanties.

Wij hebben vrijdagochtend een gratis inloop spreekuur.  Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op.

BESLAGVRIJE VOET

Indien er beslag is gelegd op uw inkomen, wordt een deel daarvan vrijgesteld. Dit wordt de beslagvrije voet genoemd. De beslagvrije voet wordt afgestemd op uw persoonlijke situatie. Wij vinden het van groot belang dat er een correcte beslagvrije voet wordt vastgesteld, zodat u niet verder in financiële problemen komt. Op de website van de KBVG kunt u gebruik maken van de “rekenmodule beslagvrije voet” om uit te rekenen hoe hoog uw beslagvrije voet is. https://www.kbvg.nl/beslagvrijevoet

SCHULDHULPVERLENING

Bent u het overzicht kwijt en komt u er zelf niet meer uit? Dan wordt het hoog tijd om actie te ondernemen. Er zijn organisaties die u behulpzaam kunnen zijn.

Onderstaand een aantal links naar handige websites:schulden-blok-aant-been

https://schuldenwijzer.nl/
www.zelfjeschuldenregelen.nl
www.nibud.nl
www.nvvk.eu
www.juridischloket.nl

U kunt altijd contact opnemen met ons kantoor voor vrijblijvend advies.

BETAAL HIER UW FACTUUR MET iDEAL  BETALEN

IDEAL_MOLLIE_BETALEN_DONEREN_AQZSUAWWMX

Selecteer uw bank


Referentie


Bedrag