MISSIE:

Wij bieden kwalitatief hoogwaardige incasso- en deurwaardersdiensten aan. Dit doen wij vanuit ons familiebedrijf met de voor ons kenmerkende doortastendheid, met ons team van betrokken en deskundige medewerkers. Bewust van onze rol binnen het maatschappelijk speelveld brengen wij partijen met elkaar in verbinding.

VISIE:

Dichterbij onze klant en voor onze klant. Op deze manier willen wij ontzorgen. Wij bieden maatwerk, afgestemd op de behoeften van onze klanten. Doordat wij onze klanten kennen zijn wij in staat direct en snel te anticiperen op de behoeften van onze klant. Met onze daadkracht en maatschappelijke betrokkenheid zijn wij in staat toegevoegde waarde te leveren.

HISTORIE

Gerechtsdeurwaarders Busscher is opgericht door Jan Busscher. Jan begon in 1966 zijn carrière bij F.W.E. Baerveldt, gerechtsdeurwaarder te Sneek. In 1976 nam Jan het incassobureau van zijn werkgever over. Een jaar later slaagde hij voor het examen Kandidaat – Gerechtsdeurwaarder. Vanaf die tijd was hij werkzaam bij deurwaarders in Leeuwarden, Meppel en Steenwijk.

In juni 1980 bereikte Jan overeenstemming over de overname van de praktijk en het pand van Gerechtsdeurwaarder C.G. van Blokland te Steenwijk. In hetzelfde jaar werd Jan door de Koningin benoemd tot Gerechtsdeurwaarder bij de Rechtbank te Zwolle en het Kantongerecht te Steenwijk. De activiteiten van het incassobureau te Sneek werden verplaatst naar Steenwijk.  In juli 2002 verkreeg de deurwaarder landelijke bevoegdheid en konden de werkzaamheden tot ver buiten Steenwijk worden uitgebreid.

In 2009 is zijn zoon,  Klaas geslaagd als Kandidaat – Gerechtsdeurwaarder en  toegevoegd aan het kantoor. Klaas is inmiddels mede – vennoot van het kantoor te Steenwijk en Gerechtsdeurwaarder met standplaats in Steenwijkerland.


Jan Busscher (oprichter) en klaas Busscher (gerechtsdeurwaarder)

screen-shot-2016-09-13-at-16-19-22

SPONSORING

Busscher draagt graag bij aan verschillende goede doelen en initiatieven.

  • De Klim van Steenwijk
  • Het spektakel van Steenwijk
  • Tafelronde 93 (lidmaatschap)
  • Kunst in de kop
  • sv Steenwijkerwold
  • VV Steenwijk
  • Olde Veste
  • Rechtswinkel Steenwijk (2e lijn medewerker)

PRIVACY EN VEILIGHEID

Vanaf 25 mei 2018 zal de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG) van toepassing zijn. Deze verordening is er om de privacy van de Europese burgers beter te beschermen. Busscher Gerechtsdeurwaarders is lid van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG). Dat betekent dat wij ons moeten houden aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens, de gedragscode voor gerechtsdeurwaarders en diverse KBvG-verordeningen en normen. Welke gegevens we waarom verwerken kunt u lezen in onze Privacyverklaring.